Gyakran Ismételt Kérdések

Miért kérjen tőlünk ajánlatot?

Mert ennél jobbat nem talál!

Gyártás Magyarországon

Nem külföldön, pl. Lengyelországban

Nem kell arra várnia, hogy a megrendelt garázs megérkezik Lengyelországból. Mi ennél sokkal gyorsabban vagyunk! Tegyen próbára!

Nincs rejtett költség

Az árban minden benne van

Többek között: alaphoz rögzítés, alsó lemezszegés, szigetelt lemez, cserepeslemez tető, ereszcsatorna, szigetelt garázskapu (motorral, távirányítóval).

Egyedi gyártás, építés

Kötöttségek nélkül

Ha eltervezi a garázs paramétereit (szélesség, hosszúság, magasság, szín, ajtó, ablak, stb.), akkor mi megvalósítjuk! Ha nincs konkrét elképzelése, akkor válasszon standard méreteink közül! 

10 év Garancia

Nem csak készpénzzel lehet fizetni

A számlát célszerű megőrizni, de ha a 10 év alatt valahol elkeveredne, az sem probléma! A rendszerünkben visszakeressük Önt, és nem bújunk ki a felelősség alól!

7 éves múlt

1000+ elégedett ügyfél

Mindig arra törekedtünk, hogy a lehető leggyorsabban és a legnagyobb precizitással szolgáljuk ki az ügyfeleinket!

Az ügyfeleink által leggyakrabban feltett kérdések

És a mi válaszaink

Hogyan készítsem el a garázs alapját?
15 cm vastag sóderágyra öntsenek ki 15 cm vastag egybefüggő betont. Az így kapott felület vízszintes legyen. A garázs méreteinél ajánlott minden oldalon 15 cm-es túlnyújtást alkalmazni, tehát ha pl. 4,0 x 6,0 méteres garázst rendel, akkor a beton felülete 4,3 x 6,3 méter legyen. 

Mekkora a garázs helyigénye, hozzáépíthető-e más épületekhez?
A garázs választott méreteinél a tető túlnyúlik, helyenként 15-30 cm-t is, így célszerű a garázs környezetében lévő 50-60 cm-t szabadon hagyni. Természetesen előfordulhat, hogy helyszűke miatt egy meglévő épülethez közelítenünk kell, amennyire csak lehetséges. Kérjük, ilyen igény esetén mindenképp beszéljenek az irodával. 

Mikor esedékes a garázs vételárának fizetése?
Az ajánlat elfogadásakor 50%-os előleget kérünk (banki átutalás), majd a szerelés befejeztével válik esedékessé a fennmaradó 50% (készpénz vagy banki átutalás).

Vállalnak garanciát?
Természetesen! Minden termékünkre 10 év garanciát vállalunk, ezért kérjük, őrizze meg a helyszínen kapott végszámlát!

Garázst szeretnék! Mostantól mennyi idő múlva kapom meg?
Tudjuk, hogy Önnek is sürgős, ezért mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb legyártsuk és összeszereljük az Ön garázsát is. Kapacitásainkat úgy menedzseljük, hogy lehetőleg senkinek se kelljen 5 hónapnál többet várnia a garázsára, de a legtöbbször sikerül 4 hónap alatt teljesítenünk. A vállalási határidőről az ajánlat kiküldésekor tájékoztatni fogjuk.

Mennyi ideig tart az összeszerelés?
Ez elsősorban a garázs méretének és bonyolultságának ("extrázottság") függvénye, mindent egybevetve jellemzően a telepítés 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Szükségem lesz építési engedélyre?
Nagy valószínűséggel nem, mivel a garázsok általában 100 légköbméter alatti térfogatúak, és a gerincmagasságuk nem haladja meg a 4,5 métert. Ugyanakkor ezt a szabályozást bármelyik helyi hivatal felülbírálhatja, így elképzelhető, hogy az Ön településén mások ezek a számok. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy ha ezekhez a méretekhez közeli garázsban gondolkodik, akkor tájékozódjon a helyi kormányablaknál. 

Mekkora a garázskapu szabad átjárhatósága?
A garázskapu átjárhatósága könnyen kiszámítható: a kapu magasságából (garázskapu helyének szabad nyílása) vonjunk le 10 cm-t. Tehát pl. egy 225 cm magas kapu szabad átjárhatósága 215 cm-re adódik. 

Nem találta meg a választ? Valamiben még mindig bizonytalan?

Tegye fel nekünk kérdését és rövidesen megválaszoljuk!